dimecres, d’octubre 31, 2007

Perspectiva

Els Mitjans de Comunicació han entrat en un buclé viciós del que no poden sortir. Tots, absolutament, han perdut la perspectiva que se'ls pressuposa. Als periodistes no se'ls pot demanar neutralitat ni objectivitat però, crec, sí que se'ls hauria de demanar perspectiva, la perspectiva que fa que puguin criticar als partits polítics contraris a la seva ideologia, però també als que segueixen.
El Público, aquest nou diari de Mediapro, ha vingut a cobrir un buit en el mercat, el buit de diari d'esquerres i popular, amb un tractament de la imatge important. Però fa el mateix que tots. Critica, i molt, al partit contrari de la seva ideologia i, en canvi, no diu res sobre «els seus». Cada dia apareixen al diari notícies contraries al PP i als seus dirigients però, en canvi, són poques les notícies contraries als socialistes i, quan és inevitable que surti, apareix el més petit possible.
L'altre dia, amb la manifestació a Barcelona en contra de l'AVE, només va sortir la foto de la manifestació, cap informació sobre ella.
És lamentable aquesta pèrdua de perspectiva

1 comentari:

Anònim ha dit...

una llàstima sens dubte