dimarts, d’octubre 23, 2007

Bye bye!

Això és el que diumenge van dir els polonesos als germans Kaczynski. Donald Tusk, candidat pel partit Plataforma Ciutadana (PO) va obtenir més del 40% dels vots mentre que els bessons es van quedar amb el 32% i el partit d'esquerra Parlament, Esquerra i Democràcia (LiD) un 13%.
Després de polèmiques polítiques, els germans se'n van, bye bye!. Persecució als comunistes, a l'esquerra, als homosexuals i a tot el que no sigui catòlic. El resultat ha estat bo, tot i que encara han obtingut una bona porció del pastís.
Em sembla curiós que dins la UE ningú els digués res, retallés els drets dels homosexuals, els hi prohibís manifestar-se o mostrar les seves orientacions sexuals. Curiós. De mentres, la comunitat internacional criticava (amb raó) a l'Ahmadineyad per haver dit als EUA que a Iran no hi ha homosexuals... Sincerament, si Iran es mereixia ser criticada, Polònia també.

Suïssa
I de metres, al país helvètic ha tornat a guanyar les eleccions un partit xenòfob. No va massa bé Europa, encaminada cap a un "Europa pels europeus", tal i com deia Le Pen. Sembla que les coses no s'estan fent bé. Els immigrats no s'acaben d'integrar i les societats receptores dificultem cada vegada més el procés d'integració, amb lleis discriminatòries i repressives.


Video d'un videojoc del partit xenòfob de Suïssa:


1 comentari:

Anònim ha dit...

hagués estat molt fort que a Polònia haguessin reescollit als bessons.
certament hi ha quelcom que no fem bé, no és normal que resorgeixin les extremíssimes dretes...