dimecres, d’agost 29, 2007

A 3a regional no hi ha ambulàncies

Antonio Puerta va morir ahir. Avui, els diaris esportius que he pogut llegir (tant de Barcelona com de Madrid) i les televisions destinaven força minuts a la seva mort.

Tal i com ja s'ha dit, no és la primera vegada que passa un incident així (recordo els de Foé -Camerun- i Feher -Benfica-) morien al mateix camp de futbol sense que es pugués fer res per ells. Però han hagut altre casos.

El que voldria dir avui és que en la majoria d'aquests casos s'ha pogut intentar fer alguna cosa pels jugadors ja que al camp o a les instal·lacions esportives de torn hi havia metges, ambulancies i els instruments mèdics necessàris necessaris (recordo el cas d'Òscar Garcia Junyent en el qual el metge de l'Espanyol li va col·locar una espècie de tub a la boca per tal que no es tragués la llengua). He llegit avui que la FIFA ha obligat a instal·lar en els camps on es jugarà el proper mundial un desfibrilador (que a la lliga espanyola és obligatori des d'aquest any). Però jo no recordo haver vist cap ambulància a Camp-redó, a Benifallet, a la Santa Creu o al camp de terra de Tortosa, durant els partits de fubol base o de 3a Regional.

3 comentaris:

Diari del Votant Anònim ha dit...

Tens tota la raó. A més, s'ha fet una mena de serial de la mort d'aquest noi, que sembla innecessari. Òbviament és molt trist el que li ha passat, però diàriament succeeixen drames de tot tipus que no reben ni un minut de telenotícies...

Anònim ha dit...

Dirte que a part de futbol hi han mes esports i tampoc tenim ambulància.
Un esportiste

Javi Buera A. ha dit...

anònim, totalment d'acord, però al parlar des de la coneixença només podia dir alguna cosa del futbol, perquè he jugat durant molts anys i ho he vist.
Salut!