dimecres, de maig 09, 2007

El PP de Badalona penja un vídeo on critica la immigració

El PP de Badalona ha penjat a Youtube un video on critica la immigració. Els eixos del video són la inseguretat ciutadana, els pisos pastera i una mesquita en sòl públic, a la qual s'oposa el PP de la ciutat.

El video reculleix testimonis de gent del poble però de vegades sembla que alguns testimonis ja estessen preparats, ja sabessen què havien de dir. Per exemple, el primer noi amb qui es parla, directament comença a parlar dels pisos pastera.

No sé com està Badalona però dubto que estigue tal i com la pinta el vídeo, on s'afirma que a partir de les 8 de la tarda millor no surtir al carrer perquè hi ha molts immigrants.

Després d'això dues coses. Tortosa: un quart de la gent que hi viu és immigrada. I sí, a partir de certa hora, Sant Blai (sobretot) està ple d'immigrats. Però, al menys jo, mai he tingut cap problema amb ningú d'ells. Moltes vegades, quan torno de nit cap a casa i vaig per Sant Blai per anar des dels pubs fins a Ferreris me'n creuo alguns i mai m'ha passat res. No obstant això, és cert que sí que hi ha gent que no ha tingut tanta sort com jo, però amb tanta quantitat d'immigració com arriba és impossible que no et vinguin també delinqüents, no?

Segona cosa: és legítim construir una mesquita en sòl públic. Si l'Estat subvenciona l'Església Catòlica, per què no es pot construir una mesquita?

Us deixo amb el vídeo, gaudiu-lo:

3 comentaris:

Anònim ha dit...

no ve de nou que alguns estirin la realitat cap al seu cantó per fer-s'ho venir bé. està clar que aquest no són els únics que ho fan/han fet/faran.
cal recordar que els agradi o no són els immigrans qui ens ajudaran a mantenir el país. que és una simbiosi, ells necessiten però a nosaltres també ens calen.
per cert! m'agrada la petita modificació a l'aparença.
cuida't!

Diari del Votant Anònim ha dit...

Home, que l'Estat encara tingui una rèmora del passat com l'Església Catòlica, no justifica que haguem d'assumir més rèmores amb fons públics! Més aviat, el que cal és separar definitivament la religió del poder polític, i que tothom qui es vulgui muntar el seu "xiringuito" se'l pagui ell.

Per cert, Tortosa ja ha superat els límits percentuals de la immigració integrable amb un mínim de cohesió social. S'han creat societats paral·leles, i amb el temps veurem que això és un error. Un greu error.

Salut!

Javi Buera A. ha dit...

En part, estic d'acord amb tu...

En un estat laic, qui és vulgui muntar el seu xiringuito se l'hauria de pagar ell, xo si tenim en compte k a l'Església Catòlica l'Estat li dóna algo de calers...pk no han de tenir dret els musulmans a fer mesquites a terrenys públics (a més cal recordar que tb hi ha musulmans que són espanyols).

I això de la immigració de Tortosa...sí que s'han creat societats paral·leles potser xo aquí tots tenim la culpa, no només els immigrats...Potser no som tant progrés i tolerants com ens pensem...

Salut!