dissabte, d’abril 28, 2007

La revista Canvi Setze veu difícil la victòria de CiU a Amposta i la del PSC a Tortosa

Ahir, quan vaig anar a agafar el tren –com cada setmana per tornar a les Terres- em vaig comprar la revista Canvi Setze. Entre altres articles, la revista presentava un anàlisi sobre les properes eleccions del 27 de maig. Primera sorpresa: un destacat de l’article parla sobre les Terres de l’Ebre! Segona sorpresa: per tant, l’article ha de dir alguna cosa sobre l’Ebre.

Doncs sí, com deia al titular, la revista vaticina la dificultat que tindrà CiU per tornar a tenir majoria absoluta a la capital del Montsià perquè «sembla difícil que el successor de Joan Maria Roig aconsegueixi revalidar-la». Canvi Setze explica que els principals rivals de la federació nacionalista seran ERC i el PSC, «que presenta Toni Espanya com a veritable alternativa al nou projecte de CiU». D’altra banda, la revista del Grup EIG Comunicació també parlava de Tortosa i feia una petita trajectòria de la legislatura actual de Sabaté: «Ha anat perdent suport, tant a dins del govern municipal –amb alguns regidors que han sortit de l’executiu a mitja legislatura-, com a fora –amb la sensació creixent de desencís cap a la gestió política-». A més a més, també fa una petita predicció de les eleccions: «A la capital del Baix Ebre s’especula amb la possibilitat de canvis a l’ajuntament i amb la possibilitat que sigui CiU la màxima beneficiària».

Això és tot el que diu la revista. Només 2 paràgraf dels 25 que té l’article. Però tot i així m’ha sorprès que una revista com aquesta, que compro sobretot pels reportatges de temàtica internacional, parles de les nostres Terres.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tortosa existe!