dilluns, de març 19, 2007

Manel Fuentes omple l'Aula Magna de la facultat de comunicació de la UAB

Avui el Manel Fuentes ha fet el seu programa, Problemes domèstics, des de la facultat de comunicació de la UAB. L'Aula Magna de la facultat estava plena. De fet, tots els que hem arribat a l'hora en punt hem hagut de seguir el programa de peu, al final de l'aula. Ha estat bé. Tots sabem quin és l'humor del Fuentes i el programa és així, un humor molt personal.
El que està bé, però, és que la facultat és mogui per fer actes com aquests. Durant els tres anys que porto a la facultat, he vist moltes conferències però moltes vegades han pecat de ser massa elitistes. És a dir, recordo una a primer, de l'Armand Mattelard -un teòric de la comunicació- que personalment no em va agradar. No dic que la conferència no fos interessant, però a molts estudiants ens costen les teories de la comunicació i ens solen semblar aburrides. A vegades, fan falta aquest tipus d'actes, més propers a allò a què ens volem dedicar.
La facultat sembla que ara s'està posant les botes: a l'abril, un cicle de conferències on hi assistirà la Mònica Terribas o el Pepe Rodríguez, entre d'altres.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Saps on es pot consultar el calendari d'aquestes conferències?

Javi Buera A. ha dit...

les conferències, en principi, seran de 10 a 14 tota la setmana de sant jordi...
Però no sé res més... espero que aquesta setmana es publiqui alguna cosa, per què ni els que estem matriculats sabem res concret.