dimecres, de juliol 02, 2008

Gènova torna a decidir qui ha de presidir el PPC

Després de mesos especulant sobre qui dirigiria el PP a Catalunya, els dubtes semblen que s'han esvaït. La decisió d'Alberto Fernández-Díaz i Daniel Sirera de cedir a les pressions de Madrid i s'han retirat de la carrera per la presidència. La llista oficialista l'encapçalarà la gironina Alicia Sànchez-Camacho. Qui de moment ja ha anunciat que continuarà en aquesta carrera serà Montserrat Nebrera, qui ha dit avui mateix que no es retirarà per respecte als militants i a la gent que l'ha avalat.

El PP, tot i els girs centristes que diuen que ara fan, les decisions a Catalunya es continuen prenent a Madrid. Una part dels militants dels PPC havien de decidir qui volien com a líder i com a futur candiat o candidata en les properes eleccions a Catalunya. Un cop més Madrid ha fet i desfet al PPC, tal i com va passar fa uns mesos quan Josep Piqué va dimitir per les presions del sector més dretà i anticatalà de Madrid.
Foto: 3cat24

1 comentari:

Anònim ha dit...

vaia vaia!

Veig que no escrivim res però ens dignem a canviar les coses... m'agrada que emigris cap al vermell és un color que et defineix molt políticament.

Aviam si penges material nou....