diumenge, de març 02, 2008

Israel vol acabar amb el conflicte amb els palestins

El govern israelià s'ha marcat l'objectiu d'acabar amb el conflicte amb la població palestina. O al menys això és el que podem pensar després de veure tot el que ha passat aquesta última setmana. Des del dimecres, 80 morts palestins i 200 ferits, alguns guerrillers de Hamàs i molta població civil. La manera més ràpida d'aniquilar l'enemic és acabar amb les seves futures generacions. I això és el que sembla que estigui fent el govern israelià. Des del dimecres, 15 menors morts, entre els quals estan 2 bebés.

I els bombardejos a Gaza continuaran, segons ha dit el primer ministre israelià, Ehud Olmert, si continuen els llançaments de coets Kasam al territori d'Israel. És cert, el govern d'Olmert té dret a defensar-se i a defensar la seva població dels bombardejos que pateixen. Però dubte que els Kasam siguin llançats per un xiquet de 6 mesos...


1 comentari:

Diari del Votant Anònim ha dit...

És ben trist que passin aquestes coses, però també és trist que els mitjans d'aquí no informin del llançament de coets si no és per les represàlies d'Israel.

Sobre els civils morts, la veritat és que tens part de raó: s'hi podrien mirar una mica més... Però també és cert que Hamàs no té cap problema a llançar els míssils des de terrats d'escoles o zones residencials, i que utilitza dones i nens com a escuts humans.

Bé, la història es resisteix a canviar, any rere any les mateixes misèries.